norafrom.blogg.se

ny blogg!

Kategori: nora

Hej hörrni! Hoppas att ni följer med till nya bloggen som jag delar med Mildred, vore ju gryymt isåfall :D 
 
 
 

ett måste i jul

Kategori: nora

I år känner jag mig verkligen så sugen på en riktig jultröja! Älskar ju stora mysiga tröjor mer än något annat och vilken tid är bättre att utnytja det än på julen? Har kollat på några kandidater... 
 
 
 Boomerang Dobber / H&M
                     Bondelid / H&M 
 
 
Hur mysiga!? Har ni någon favorit eller fler tips? :) 
 Nu ska jag bara lägga mig framför årets sista Jul med Ernst och mysa några timmar efter julbak. 

atm med julmusik i hela huset

Kategori: nora


hello dagen innan lov

Kategori: nora

Idag började jag 12.25 och hade endast ett engelska seminarium. Otroligt skönt att verkligen få sova ut och  göra sig iordning i lugn och ro såhär dagen innan fredag och lov. 
 

Tröja Pull & Bear, Jeans DL, Jacka från Parajumpers och Nike Air Force special. 

Tycker verkligen att det är hemsk att det ser ut såhär ute 17e december... Nu ska ju julkänslorna komma och snön ska ligga på marken sedan veckor tillbaka! Men antagligen kommer snön i Februari och stannar till Maj som det brukar vara i den här landet. Inte kul!! 

överkonsumtion

Kategori: nora

Känner mig som en riktig svenne just nu, köpt alldeles för mycket saker på sistone! Dock är mycket av det julklappar. Meeen ändå slog hjärtat några extra slag när det låg ett paket till mig i brevlådan. Och så provade jag några underbara jeans efter en middag ute med pappa och Frida som jag bara inte kunde motstå... Samt en massa andra saker senaste tiden, som egentligen inte har behövts men är nödvändigt för att jag ska orka kämpa mig igenom vintern ;) 
 
Tror jag är extremt väderpåverkad... Om det blåser är jag helt energisk och kan inte vara still en sekund, regnar det är jag riktigt deppig och okontaktbar, men är det bra väder är ingen gladare än jag! Bara så ni vet. 
 
Tröja från New Black och Flare Jeans från DL1961. 
 
 
Stort creed till Junkyard, beställde tröjan i måndags vid 23 och idag låg dom hemma i brevlådan. Snabbt jobbat! 


hur blir man carrie bradshaw?

Kategori: nora

 
Alltså, kan ni bara lägga ifrån er allt nu har för er och läsa böckerna om Carrie? Hahah jag vet inte vad grejen är men jag verkligen älskar den energin hennes karaktär har och när jag för ett tag sedan flyttade ner alla mina böcker från mitt gamla rum till mitt nya så hittade jag den här. Så otroligt rolig bok om Carrie som typ 20-åring och jag ligger bokstavligt talat och gapskrattar när jag läser den! Tips till dig som vill läsa något. 
 
Men allmänt tycker jag att hennes liv verkar så otroligt roligt. Vill också kunna skriva och påverka folk när jag blir äldre, hur häftigt? Sen är det självklart ingen dans på rosor och det är väll kanske lite naivt att sitta i skräddarställning på ryamattan nere i min tonårskällare, 16 år och bestämma mig precis vad jag vill göra med mitt liv, men det hon gör är någonting jag tror att jag skulle kunna tänka mig att göra varje dag. 

viktor rydberg på min mage

Kategori: nora

Stor hiss till våra mysiga skoltröjor som kom igår!! För en gångs skulle är det inte dåliga, halvsträva tröjor med tryck som försvinner efter en tvätt som tidigare. Har alltid varit grovt emot skoltröjor därav :) Men den här kommer jag och garanterat många andra jarlaplanare bo i 


Nu ska jag till Odenplan för spanska... Det är verkligen de värsta timmarna på mina veckor och jag undrar varje tisdagkväll om det verkligen var samma ångest förra veckan. B l ä .


inhandlade julklappar

Kategori: nora

Åh, nu kan jag ta det lite lugnt. Alla viktigaste julklappar är inhandlade förutom till syrran men det var lite svårt att köpa till henne då det var vi två som köpte åt mams&paps samt farmor och farfar. Men det fixar jag senare i veckan om inte i hlegen! 
 
Mildred och jag började på & Other Stories, och jag blev nog kär i den butiken. Helt underbar! Har bara snabbt sprungit in och ut ifrån den några gånger men inte riktigt varit inne och verkligen kollat på grejerna dom har, men är det möjligt funderar jag på att åka dit typ imorgon bara för att prova allt fin jag spanade in. Bland annat fanns en mörkgrön väska som var otroligt läcker, kanske unnar mig den efter jul... 
 
Efter ett kaffestopp på Espresso House (jag drack dock chocklad, såklart) så tog vi en ordentlig runda på nk, och där hängde senare jag o Frida tills vi hittat något åt pappa, för att sedan gå ner till Mathilde och fixa till mamma och The Body Shop åt farmor och farfar, sen fick jag som vanligt ont i huvudet efter sistmända då det är så mycket lukter där inne... Gjorde även en god gärning och la mina sista kronor på brända mandlar åt Frida när vi skulle åka hem för att hon inte skulle ramla ihop. 
 
 

 
observera världens största kotte ovan :')
 

vinter vart är du?

Kategori: nora

Tja tja bloggen, länge sen. 

Jeans Topshop, Kappa Zara, Halsduk JL, Tröjan är jag dock osäker på vart den kommer ifrån... Och hatt + stanisar till det. 


En kall höst (man kan väll inte kalla det här för vinter...?) dag var detta det jag hade på mig. Idag sker även en julklappshandel, har börjat nojja över att jag inte ska hinna men hoppas på att få lite klart idag!